Kontakte

 

Raiffeisen INVEST sh.a

Adresa: Blv “Bajram Curri” ETC, kati 9, Tirane
Tel: 00355 4 2277901
Fax: 00355 4 2277905
e-mail: invest@raiffeisen.al

 

Rifreskoni kontaktet tuaja!

 Nëse keni ndryshuar kontaktet tuaja, vizitoni degën Raiffeisen me te afert për ti rifreskuar ato.

 
-Numri celular
-Numri i telefonit fiks
-Adresa e banimit
-Adresa elektronike (e-mail)
 
Nëpërmjet kontakteve tuaja të sakta, Ju do të informoheni në kohë reale për çdo zhvillim të ri në lidhje me investimin tuaj, produkt ose shërbim.
Ju mirëpresim!
 
Të dhënat tuaja të kontaktit janë konfidenciale. 
 
Mire se erdhet ne faqen e Raiffeisen INVEST Shoqerise Administruese te Fondeve te Pensionit dhe te Sipermarrjes se Investimeve Kolektive.
Njoftime
30 Nentor 2016
Interviste e z. Resmi Hibraj, Drejtor Ekzekutiv i Raiffeisen Invest ne gazeten Mapo: Fondet e Investimit, një alternativë e preferuar investimi për publikun shqiptar- arsyet e zgjerimit të shpejtë të tregut
 
Sipas raportit të fundit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, gjatë periudhës janar- shtator vlera neto e aseteve të Fondeve të Investimit arriti mbi 69.76 miliardë lekë me një rritje prej 4.13%, krahasuar me 31.12.2015. ... kliko per te lexuar lajmin e plote

 

16 nentor 2016

Deklarate e Autoritetit te Mbikëqyrjes Financiare mbi Platformat e Investimit Online dhe konkretisht per shoqerine "Easy Invest" :

Referuar njoftimeve në media në lidhje me shoqërinë “Easy Invest”, Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (Autoriteti)... kliko per te lexuar lajmin e plote
15 Nentor 2016

 Ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare Raportin Mujor per Muajin Tetor ne lidhje me ecurine e fondeve te investimit Raiffeisen Prestigj, Raiffeisen Invest Euro dhe fondit te Pensionit Vullnetar Raiffeisen.

Ju mund ti aksesoni raportet perkatesisht ne menute e meposhtme :

Raport Muaji Tetor 2016 – Fondi Raiffeisen Prestigj

Raport Muaji Tetor 2016 – Fondi Raiffeisen Invest Euro

Raport Muaji Tetor 2016 – Fondi I Pensionit Vullnetar Raiffeisen

29 Korrik 2016

Ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare Raportin Vjetor 2015.

Raporti vjetor permban informacion të detajuar në lidhje me kompaninë Raiffeisen Invest dhe ecurinë e Fondeve të investimeve Raiffeisen Prestigj dhe Raiffeisen Invest Euro si dhe për ecurinë e Fondit të Pensionit Vullnetar Raiffeisen gjatë vitit 2015.

Ju mund të aksesoni Raportin vjetor 2015 në menunë e mëposhtme :

 Info mbi Kompanine > Raporte > Raporti Vjetor 2015 
 

Raiffeisen Invest sh.a. organizon Diten e Investitorit

 

Raiffeisen Invest sh.a. shoqeria e pare ne vend e licensuar nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare per Administrimin e Fondeve te Investimit dhe Pensionit Vullnetar ka prezantuar sot para investitoreve ecurine e tre fondeve te saj gjate vitit 2015. 
Ne eventin e organizuar ne ambjentet e Hotel Tirana International, te konceptuar si Dita e Investitorit moren pjese investitore individuale, dhe investitore institucionale te fondeve te investimit dhe pensionit, si dhe perfaqesues te sektorit financiar dhe shoqerive te biznesit.
Takimi me investitoret u hap nga Z. Resmi Hibraj, Drejtor Ekzekutiv i Raiffeisen Invest i cili i njohu investitoret me aktivitetin kryesor te fondeve gjate vitit 2015 ... për më shumë kliko këtu

08 Tetor 2015

Konferenca e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, “Sistemi i pensioneve vullnetare në Shqipëri - zgjerimi i mbulimit” përfundoi sot. Në të u diskutua nga ekspertët, mbikëqyrësit, punëdhënësit dhe sektori i pensioneve private, për nevojën e zhvillimit të mëtejshëm të pensioneve vullnetare private në Shqipëri. Konferenca u organizua me mbështetjen e Bankës Botërore, në kuadër të zbatimit të projektit “Mbikëqyrja dhe mbulimi i pensioneve”, me fonde të Iniciativës FIRST. Ndër folësit kryesorë ishin Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, zoti Blendi Klosi, Menaxherja e Zyrës së Bankës Botërore në Shqipëri, zonja Tahseen Sayed, dhe  z. Resmi Hibraj, Drejtor Ekzekutiv, Raiffeisen Invest - Shoqëria Administruese e Fondit të Pensioneve Private dhe e Sipërmarrjes së Investimeve .. për më shumë kliko këtu

05 Gusht 2015

Ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen e saj zyrtare Raportin Vjetor 2014. Raportin e plotë mund ta gjeni te menuja Info mbi Kompanine > Raporte.
Raporti vjetor permban informacion të detajuar në lidhje me fondet e investimeve dhe fondin e pensionit vullnetar, renditur si më poshtë:
- Letër për investitorët
- Raporti i menaxherëve të fondeve
- Pasqyrat Financiare
Publikimi i raportit vjetor tregon rëndësinë që Raiffeisen Invest kërkon ti kushtojë transparencës ndaj investitorëve aktual dhe potencial, duke iu ofruar atyre një informacion sa më të plotë dhe sqarues.
 

 
Çmimi i kuotës në Fondin Raiffeisen Prestigj datë
Çmimi i kuotës në Fondin Raiffeisen Invest Euro date
Çmimi i kuotës në Fondin e Pensionit Vullnetar Raiffeisen datë