Si te investoni? Si te investoni?

Për të investuar në Fond ju mund të vizitoni çdo degë të Raiffeisen Bank, ku mund të merrni informacion të detajuar për fondin dhe të pajiseni me dokumentacionin përkatës të fondit.

Pasi të jeni informuar mbi Fondin dhe të keni marr vendimin për të investuar, do të plotësoni dhe firmosni një kërkesë për blerje të kuotave të fondit.

Për të monitoruar ecurinë e investimit tuaj, mund te bëni kërkesë për tu pajisur me username dhe PIN për tu log-uar në faqen e internetit të Raiffeisen Invest : www.raiffeisen-invest.al.

Njoftim i rëndësishëm Njoftim i rëndësishëm

Raiffeisen Invest sh.a. njofton paraprakisht të gjithë klientët individë apo përfaqësues ligjorë të subjekteve juridike, të cilët kanë depozituar si dokument identifikimi, kartë identiteti apo pasaportë biometrike të lëshuar gjatë vitit 2009, se këtyre dokumenteve u përfundon afati i vlefshmërisë gjatë vitit 2019.

Nisur nga ky fakt, Raiffeisen Invest u kërkon klientëve të saj që gjatë vitit 2019 të rinovojnë dokumentat e sipërpërmëndura sipas procedurave përkatëse. Gjithashtu ju bëjmë me dije, se nëse këto dokumente nuk janë të rinovuara, do të jetë e pamundur të kryhen veprime në fondet e investimit pas një periudhe 60 ditë nga dita e përfundimit të afatit të vlefshmërisë së dokumentit.

Ju presim në të gjitha degët e Raiffeisen Bank për regjistrimin e dokumenteve të reja.

News News

Back

21 Mars 2018

Te nderuar kliente,

Ju informojme se Raiffeisen Invest sh.a.  vjen prane jush me nje faqe interneti te re, me synimin per te ecur me hapat e fundit te zhvillimeve teknologjike, ofrimit te nje sherbimi cilesor dhe prezantimit te kompanise sone ne menyre dinjitoze. Faqja e re u paraqitet klienteve me nje dizanj te ri, te kendshem dhe modern. Ajo ploteson dhe eshte ne linje me politikat e kompanise per te mundesuar  informimin dhe transparencen ndaj klientit si dhe dhenien e informacionit ne menyre te shpejte  dhe praktike.  Gjithashtu ky perditesim do te mundesoje qe ne fazat e metejshme te rritet aksesi dhe gama e sherbimeve dixhitale te ofruara nga Raiffeisen Invest sh.a. 

Ne menyre qe te sigurojme nje kalim sa me te lehte dhe pa probleme per klientin drejt sherbimeve te reja dixhitale, procesi eshte ndare ne disa faza. Ne fazen aktuale ky ndryshim ka prekur vetem pjesen organizimit dhe prezantimit te informacionit per klientet. Funksionalitetet dhe sherbimet  e ofruara nga  moduli i aksesit per te dhenat e klienteve eshte i pandryshuar.  Ne rekomandojme perdorimin e Google Chrome per nje shfrytezim sa me efikas te elementeve te rinj te faqes.

Per çdo sugjerim apo shqetesim ju lutem mos hezitoni te na kontaktoni duke perdorur te dhenat e kontaktit te publikuara ne faqen tone.

Faleminderit